Навигация

  • Начало
  • Карта
  • Искам и моята кръчма!
  • Съдържание
  • Последната инстанция

15 февруари 2011 г.

При батко без татко - бива

ЗАТВОРЕНО

"При батко без татко" е една не лоша квартална кръчма, добре известна на кестените в центъра. На пъпа на София, но все пак закътана на ул. Любен Каравелов 30. Освен забавното наименование това заведение предлага сравнително свястна храна и напитки на приемливи цени.

Квартална кръчма в истинския смисъл на думата. Нищо специално и претенциозно, но вече и именно това е специалното. Другото специално е, че НЕ Е ПИЦАРИЯ! Клиентелата е предимно изпаднали софиянци и то им личи, че са шопи. Това провокира и леко недружелюбното обслужване, но не чак дотам да му стане неприятно на човек. Обикновено има по 2-3 супи, салати и основни, плюс нещо за десерт от типа на крем карамел или макарони на фурна. Разбира се освен готвено човек може да мушне скара и картофки. Наливна бира лятото има, но зимата явно не. Качеството на всичко е приемливо, но си остава единствено за хапване по обед. Най-хубавото е, че е тънко. Супа, свинско със зеле, бира и минерална вода струват общо 7.10 лв. Приятно е в квартала, за тази сметка тук ще ти вземат 7 лв., а няма да се циганят. Още нещо хубаво е работното време. Става и за вечерна скара-бира - отворено е до към 22 часа.

цени: 4/5 - евтино е.
храна: 3/5 - манджички средна работа. като готвят шопи това е максимумът.
напитки: 2/5 - като в хоремаг. пие е се предимно бира и ракия.
обслужване: 3/5 - не е лошо, те хората са си намусени по природа.

присъда: Ако по обед сте в района и искате да хапнете маджичка на нормални цени - това е мястото. Чудно за скара-бира почти по всяко време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар